Vandra i Glasriket

Vandra i Glasriket – hållbart och njutbart
Välkomna till en naturupplevelse med guldkant, vi kallar det för ävenflykt. Lite äventyr, men också en utflykt för vi har fixat allt du behöver för att ha det bekvämt.


I Emmabodatrakten finns mängder med härliga skogsvägar och vandringsleder att välja på. Alltifrån 5 km till lite mer utmanande dagsturer uppåt 35 km, något för alla med andra ord.
Bäst av allt är att ni väljer själva vilka ni ska gå, hur långt och vilken tid – valet är ditt.

Dina val – din upplevelse


Vill ni ha tips på aktiviteter utefter vägen har vi mängder med förslag, glasblåsning, guidning mm. Men även på hotellet kan ni välja hur er dag ser ut.
Vill ni kanske mysa lite extra efter en skön dags vandring kan ni hyra en härlig vedeldad bastu för eget bruk och kombinera det med ett dopp i sjön.
Vill ni hoppa över vandring en dag finns det kanoter och båtar att hyra på hotellet.

Boende

Eftersom vi vill ge er det bästa av glasriket har vi valt boende på Ödevata gårdshotell. De har precis som vi fokus på hållbarhet vilket genomsyrar verksamheten. De har till exempel ett underbart orangeri med Aquaponisk odling där de odlar i biokol. Vill du veta mera om det kan man boka en guidad visning.
Nu är ju inte det här den enda anledningen till att vi valt att ha boende här, de erbjuder superfräscha bekväma rum.

Vad ingår?


I våra vandringspaket ingår bekvämt och fräscht boende på Ödevata gårdshotell, alla måltider samt ryggsäck med stormkök mm.


I lilla helgpaketet ingår boende 2 nätter, 2 gofika, 2 middagar (en 2-rätters och en avsmakningsmeny med lokala smaker) och 2 frukost samt 2 vandringsluncher. Ryggsäck med stormkök mm.
2895 kr/person


I stora paketet ingår boende 6 nätter inkl frukost, fika och middag ankomstdagen och helpension resterande dagar. En av middagarna är en avsmakningsmeny med 8-10 rätter med lokala råvaror och smaker.
8600kr/person


Kommer du med tåg går det utmärkt att låta vandringen börja direkt, Ödevata gårdshotell ligger två timmars skön vandring från stationen.


Bokar du i Juni bjuder vi på en liten överraskning.

Vill du boka? Maila info@exploresmaland.com

Med tanke på covid-19 har vi anpassat hela verksamheten för att i största möjliga mån minimera smittrisker

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.